Traprenovatie in de hoofdstad Amsterdam

We zijn keihard de beste traprenovatiebedrijf door onze unieke mal-systeem. Hierdoor krijgen we altijd een perfecte eindresultaat zonder foutmarges. Wij zagen alles uit in onze modern ingerichte zaagruimte. Dus u hoeft zelf geen houtafval weg te storten of uw tuin te  ontzien van zaagsel. Tijdens onze werkzaamheden en ook na de oplevering kunt u de trap gewoon gebruiken. Ons werkwijze neemt meer tijd in beslag, maar wij weten dat we hierdoor ook kritische klanten gerust kunnen stellen over de eindresultaat.

 

Beloofd: Een transparante prijslijst voor 4 verschillende materialen

Informatie over Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De stad ligt aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel in de gelijknamige gemeente Amsterdam in de provincie Noord-Holland. Qua inwoneraantal is Amsterdam met 873.338 inwoners de grootste stad van Nederland. De metropoolregio Groot-Amsterdam telt 1.459.402 inwoners.

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De stad wordt in het Amsterdams ook Mokum genoemd, een bijnaam afkomstig uit het Jiddisch. Amsterdam staat daarnaast al sinds enkele eeuwen bekend als het 'Venetië van het Noorden', een vergelijking die te danken is aan de vele grachten en historische panden die het straatbeeld bepalen van het oude centrum.

De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is die in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst.

 

Provincie: Noord-Holland
Gemeente: Amsterdam
Plaats: Amsterdam
Netnummer: 020

Wijken: Jordaan Weteringschans - Oostelijke Eilanden - Zeeheldenbuurt - Haarlemmerbuurt - Westelijke Eilanden - Nieuwmarkt en Lastage - Weesperstraatbuurt en Plantage - Oostelijke Eilanden - Burgwallen Oude Zijde - Burgwallen Nieuwe Zijde - Grachtengordel West - Grachtengordel Zuid - Volewijck - IJplein en Vogelbuurt - Tuindorp Nieuwendam - Tuindorp Buiksloot - Nieuwendammerdijk en Buiksloterdijk - Tuindorp Oostzaan - Oostzanerwerf - Molenwijk - Kadoelen - Nieuwendam Noord - Buikslotermeer - Banne Buiksloot - Buiksloterham - Nieuwendammerham - Landelijk Noord - Admiralenbuurt - Centrale Markt - Chassebuurt - Da Costabuurt - Erasmusbuurt - Frederik Hendrikbuurt - Gibraltarbuurt - Gulden Winckelbuurt - Helmersbuurt - Houthavens - Kinkerbuurt - Kolenkitbuurt - Landlustbuurt - Van Lennelbuurt - Mercatorbuurt - Overtoomse Sluis - Postjesbuurt - Robert Scottbuurt - Spaarndammerbuurt - Staatsliedenbuurt - Trompbuurt - Vondelbuurt - Zeeheldenbuurt - Delflandplein - Geuzenveld - Eendracht - Lutkemeer en Ookmeer - Middenveldsche Akerpolder en dorp Sloten - Nieuw Sloten - Osdorp Oost - Osdorp Midden - Overtoomse Veld - De Punt - Spieringhorn - Slotermeer Noordoost - Slotermeer Zuidwest - Sloterparkwijk - Sloterpoort - Apollobuurt - Buitenveldert - Buitenveldert Oost - Buitenveldert West - Diamantbuurt - Duivelseiland - Hoofddorppleinbuurt - Museumkwartier - Oude Pijp - Nieuwe Pijp - Prinses Irenebuurt - Rivierenbuurt - IJsselbuurt - Rijnbuurt - Scheldebuurt - Schinkelbuurt - Stadionbuurt - Willemspark - Zuidas Gebied - Betondorp - Dapperbuurt - Don Bosco - IJburg - Indische Buurt - Julianapark - Van der Kunbuurt - Middenmeer - De Omval - Oostelijk Havengebied - Oosterparkbuurt - Oostpoort - Tuinwijck - Transvaalbuurt - Weesperzijde - Zeeburgereiland - Amstel III Bullewijk - Bijlmer en Venserpolder - Bijlmer Centrum - Bijlmer Centrum - Gaasperdam - Het dorpje Driemond - Westelijk Havengebied - Bedrijvengebied Sloterdijk - Teleport

Omliggende plaatsen: Buiksloot - Driemond - Durgerdam - Holysloot - Nieuwendam - 't Nopeind - Oud Osdorp - Ransdorp - Ruigoord - Schellingwoude - Het Schouw - Sloten - Sloterdijk - Zunderdorp

Voordelen van Trapgenie

✓   Mallen doen we op de unieke traditionele wijze!

   Hyperrealistische hedendaagse dessins

   Geen verkoper, maar een vakman die langskomt

✓   Naadloze treden zijn gegarandeerd

✓   Afwerking is onze passie 

   Geen Mario-instelling

✓   We gaan keihard door tot de perfecte eindresultaat!

   Binnen 2 weken een gloednieuwe trap.

   Transparante prijslijst via prijscalculator

Het gaat bij ons om perfectie.

Wij gaan voor die strakke aansluitende treden, afgewerkt met een decorgelijke matte siliconenkit. Grappig hè, u ziet bijna geen kit-rand en al helemaal geen siliconenvet! Wij maken deze namelijk schoon met onze speciale ''cleaning wipes''. Zo kijkt u nooit tegen glimmende randen!

Recensies van klanten die het vertrouwen wist te winnen..

Verzamelen van recensies doen we met Google en Webwinkelkeur. De meest betrouwbare recensieplatformen. We worden gewaardeerd op Webwinkelkeur met een score van 9.9. U kunt hier een aantal ervaringen lezen van onze tevreden klanten!

Veelgestelde vragen over Trapgenie 

Waarom moet ik kiezen voor Trapgenie?

✓   Transparante prijzen via de calculator

   Uw trap binnen 2 weken opgeleverd

   Geheel naadloze afwerking

✓   Zaag werkzaamheden in ons loods

✓   Geen houtafval wegstorten

✓   Uw tuin blijft schoon

   Geen trapspinnen of lasersystemen

   Traditioneel mallen met papier en tape. 

   Gratis bezichtigingen en offerte's

   Extra 3 jaar montage garantie 

Wat kost een traprenovatie?

Onze betaalbare prijzen staan uitgebreid vermeld op onze webshop. Direct de prijs van uw trap berekenen? Klik hier voor een super snelle prijscalculator!

 

Is een bezichtiging echt nodig?
Een bezichtiging voor traprenovatie is noodzakelijk. Het is fijn om alle decoren thuis te zien, voelen en te matchen met uw interieur. Ook wint u veel informatie over de soorten traprenovaties die beschikbaar zijn op de markt. Zo kunt u met een gerust gevoel een keuze maken. Het is ook belangrijk voor ons, omdat we  dan weten waar wij aan toe zijn en of we met bepaalde punten rekening moeten houden!

Wat biedt Trapgenie Traprenovatie aan garanties?

Trapgenie staat voor service en klantgerichtheid. Daarom zijn de garanties die we aanbieden ook garanties waar u wat aan heeft. Tijdens de oplevering ontvangt u van ons de garantiebewijzen en monteren we een watermerk op uw trap ter bewijs dat uw traprenovatie vakkundig is uitgevoerd.

 

- Fabrieksgarantie: Per materiaalsoort zijn de garanties verschillend en variëren tussen 10 en 15 jaar. Klik hier om de garanties te bekijken per materiaalsoort. Fabrieksgarantie houdt meestal in dat u gedekt bent op fabrieksfouten.

 

- Montagegarantie: 3 jaar
Bovenop de fabrieksgarantie krijgt u bij Trapgenie altijd een extra montagegarantie. Dat betekent dat als er bijvoorbeeld een trede loskomt, dat we vliegensvlug paraat staan om de trede kosteloos voor u te vervangen.

 

- Verlichtingsgarantie: 5 jaar
We zijn de enige traprenovatie bedrijf in heel Nederland dat 5 jaar trapverlichting garantie geeft. Trapverlichtingen die wij monteren zijn van onze eigen merk. Ook de werkwijze is zeer uniek en ongekend, waardoor alle onderdelen van de trapverlichting gemakkelijk te repareren is.

Zijn er wachttijden voor een traprenovatie?

Uw trap is door ons meestal binnen 2 weken gerenoveerd nadat we een akkoord op de offerte hebben ontvangen.

We zijn zeer flexibel in tijden, soms werken we zelfs op een zondag als het moet!

Hoe lang duurt een gemiddelde traprenovatie?

Wij adverteren nooit met ''binnen 1 dag gerenoveerd''. Omdat een professionele traprenovatie tijd kost. En al zeker als u naadloze treden verwacht van ons. Wij zijn meestal 2-3 dagen bezig om uw trap uitgebreid te kunnen renoveren.

 

Hoe kunnen andere bedrijven binnen een dag klaar zijn?
Wij werken niet met een trapspin of een onnauwkeurige lasersysteem. Dit zijn nieuwe technieken die trappen uitmallen ontzettend makkelijk maakt en ervoor zorgt dat u snel over een nieuwe trap kan lopen. Het gaat wel ten koste van de eindresultaat. U behoud meestal grote naden die afgewerkt worden met een dikke klodder siliconenkit. Ook worden de huidige treden vaak niet ingekort, waardoor de treden boven de trapwangen uitsteken. Daarom wordt er ook vaak geadverteerd met ''zonder hak-en-breekwerk''.

Wij werken met een papieren mal-systeem. Alle treden worden dus één voor één uitgemald met papier en tape voor een perfecte passing van de overzettrede. Vervolgens brengen we de malletjes naar onze zaagruimte. Hier zagen we alle treden netjes uit en worden ze vervolgens ingepakt voor montage. 

Het vergt dus meer tijd een moeite, maar hierdoor kunnen we dus die naadloze treden garanderen. En het is voor een trapgenie altijd de moeite waard om het beste te veroorloven voor de klant. 

Bekleden jullie ook de wangen van een trap?

Zeker weten, wel is dit alleen mogelijk bij dichte trappen. 

Kunnen jullie ook een open trap dichtmaken?

Zeker, met regelmaat maken wij een open trap dicht. We houden extra rekening mee dat de achterstootborden 90° haaks worden geplaatst. Ook werken we de naden netjes af met polymeerkit, zodat de schilder zo min mogelijk hoeft te plamuren. 

 

Klik hier om de prijzen te zien

 

Wat zijn de voordelen van een open trap dichtmaken?

  Uw trap wordt veel steviger

✓  Veilig voor uw kinderen en huisdieren

  Energie-efficiënt, warme lucht raakt niet verloren

  Geluid wordt beter gedempt

Hoe herken je een Trapgenie Traprenovatie?

Een Trapgenie traprenovatie kunt u gemakkelijk herkennen door de kwaliteitswatermerk dat wordt bevestigd op de trap.

We begrijpen het..

Misschien heeft u al meerdere traprenovatie bedrijven over de vloer gehad. De één geeft weinig vertrouwen, maar wel een schappelijk prijs. De ander straalt professioneel uit maar dwingt u naar onbetaalbare bedragen. 

 

Onze belofte aan u:

   We houden eerlijke vaste prijzen aan.

   We blijven vriendelijk en professioneel.

   Er komt altijd een vakspecialist langs.

   U heeft altijd bedenktijd.

✓   U tekent niets tijdens de bezichtiging.

   Geen aanbetalingen bij bezichtigingen.

 

Wat houdt een bezichtiging in?

   We geven uitleg over onze materialen.

✓   U kunt alle kleuren zien en voelen.

   U kunt decoren matchen met uw interieur.

   Check up voor optionele toeslagen.

   Als het nodig is geven we lakadvies.

   We maken notities van uw wensen.

Doe het zelf pakketten voor de Handige Harry!

Liever alleen materialen aanschaffen en zelf uw trap renoveren? Dat kan zeker! De webshop hebben we zo ingericht dat u meteen weet wat u nodig heeft en gemakkelijk kunt bestellen.  En de pakket is zoals altijd vlot geleverd, omdat we bijna alle materialen standaard op voorraad hebben!

 

Waarom bestellen bij Trapgenie?
✓   Trapgenie is momenteel de goedkoopste aanbieder van traprenovatie artikelen!

   Het lukt ons bijna altijd om binnen 48 uur te leveren!

✓   Bij bestelling van een complete set boven €500,- krijgt u 5% korting!

   Wij hebben meestal alles op voorraad!

 

PVC overzettreden

⭐⭐⭐⭐⭐ (Beste prijs/kwaliteit verhouding)

CPL premium overzettreden 

⭐⭐⭐⭐ (Zeer uitgebreide collectie)

CPL budget overzettreden

⭐⭐⭐ (Meest budget vriendelijke collectie)

Multiplank eiken overzettreden

⭐⭐⭐⭐ (In een gewenste decor te beitsen)

Onze werkwijze..

Stap 1: Bezichtiging

Wij komen graag langs voor een bezichtiging om al onze kleurstalen te laten zien. Vergelijken en matchen met uw interieur gaat hierdoor veel makkelijker. Ook krijgt u  informatie over verschillende soorten traprenovaties door een vakspecialist. Aan het einde van ons gesprek ontvangt u van ons een prijsopgave op basis van onze actuele prijzen op onze webshop.

Zijn we gekomen tot een akkoord, dan gaan we door naar de volgende stap: uitmallen! 

Stap 2: Uitmallen op de traditionele wijze

Wat ons het meest onderscheid van andere traprenovatiebedrijven is dat wij werken op de traditionele manier wat veel meer tijd en moeite kost dan met een trapspin of een lasersysteem. Wij mallen alle treden uit met papier en tape. We kunnen hierdoor super strak tegen de randen aan werken, waardoor we ook een perfecte eindresultaat behalen. 

Stap 3: Zagen in onze zaagruimte

Malletjes worden uitgezaagd in onze zaagruimte. Omdat we meestal alles op voorraad hebben zijn er geen wachttijden. En mocht er een trede verkeerd gezaagd worden, kunnen we direct een nieuwe trede pakken! Ook hoeft u zelf geen houtafval weg te storten of uw tuin te ontzien van zaagsel. Handig hé?

Stap 4: Montage

We komen kant-en-klaar en volledig ingepakt naar uw woning om de traprenovatie uit te voeren. Tijdens al onze werkzaamheden kunt u gewoon gebruik maken van de trap door onze eigen merk speciale traprenovatiekit. Nadat de overzettreden zijn geplaatst maken we de trap en de omgeving vrij van stof en gereedschap. 

Vervolgens is het tijd voor de belangrijkste stap: Afwerking! 

Stap 5: Afwerking

Dat we Trapgenie heten is met reden. We hanteren minimale naden en werken dit af met de exact zelfde kleur siliconenkit. Met cleaning wipes verwijderen we de siliconenvet aan de zijkanten, zodat de kit-werk schoner oogt en dat de zijkanten natuurlijk schilderbaar blijft.

En voilà, u mag lopen over uw splinternieuwe trap!

Neem een kijkje in onze projecten!

Hier vindt u een aantal reeds gerenoveerde trappen door onze genieën.